090930

Att aldrig våga statsa är ingenting värt! Att våga satsa är allt värt!



Idag har jag pluggat pluggat och pluggat! Jag är så förbannat trött på Historia nu. När du väljer linje till gymnasiet väljer du detta utifrån egna intressen och vad som får dig motiverad. Jag valde naturvetenskap för att jag älskar biologi, kemi osv. Och verkligen avskyr historia, samhäll osv. Men ändå, får jag läsa en massa historia. Som svar får jag, " det är obligatoriskt, det är en del av almänbildningen". Vad är det för skit snack? När kommer jag nånsin ha nytta av varför rommarriket rasade?! Så fruktanvärt ointressant!    Nej nu måste jag var ltie positiv och fortsätta plugga på min underbara älskade historia.

Puss på er!
Skriver mer i kväll om jag orkar och inte har sommnat med boken i anstiket.

090929

Okej, en kille min klass vid namn Benjamin är en extremt go kille och har en extremt bra musik smak som har smittat av sig på mig! Gå in på denna länk under och lyssna! http://www.youtube.com/watch?v=slNcPu4FqD0


PUSS!

090929

Det går bra nu...


 I dag är det plugg som gäller! JAg ligger efter så mycket i Historian...Har typ tjugo frågor kvar att göra och provet är om två dagar. Men det går bra, jag får tänka mycket positivt!

Skriver mer i kväll måste gå tillbaka till lektionen och den här förbannade franskan är inget att leka med!

Puss!

090928

Vaför inte bara satsa?!


Sitter i skolan och har franska. Jag har verkligen insett att jag fullkomligt suger på franska. Förstår verkligen ingenting. Men det är väl bara att plugga. Kan ju inte backa ur nu...

I eftermiddag ska jag bli brun, solarium hjärta mig!!!

Nu måste jag lyssna på läraren och iallafall försöka förstå ;)


Pusselipuss

090927

Jag har haft en helt underbar helg!

I fredags var det lugn hemma kväll efter att ha ridit.
Väldigt skönt att ha en sån kväll då och då på helgen. Sedan i lördags fick det först bli lite plugg och sedan åkte jag och mamma och köpte ett par höst/vinter stövlar och den grå kappan jag visade längre ner ibloggen! Verkligen super nöjd med helgens inköp. Vid fem mötte jag Anna också begav vi oss mot Scandinavium för att inviga årets första hemma match för säsongen, mycket trevligt med denna snygga brud! Vi är bäst gumman! Efter detta blev det party party med fixaren Lotta! Super lyckat verkligen! Lugnt och fin lördag = Lyckad!

Idag har jag varit med Christopher hela dagen. Kollade på Män som hatar kvinnor. Mycket mycket bra film. Rekomenderas starkt att ses!


Om du står mellan två val.
Det första, du genomför något...sedan nån dag efter kom ett "bättre" erbjudande och det är försent för du har redan tackat jag och förlorat det du hade till den första.

Eller... Välja att ta ett steg åt sidan och inte göra något...
Jag vet inte vart jag står, inte vad jag ska välja och inte hur jag ska gå till väga för att allt ska bli pracis som jag vill. Nej och varför vet jag inte detta? Jo, för jag har ingen aning om hur jag vill ha det!!!


Puss på er, sov så gott!



Kan inte bestämma mig!?

Lite hjälp här tack!

Jag kan inte bestämma mig om jag ska ha denna kappan nedan för i grått eller svart...!
eller.....Vad tycks?

Puss!


090925

Åh, det är bara för underbart att rida! Det är så befriande, det känns som allt annat stannar och allt som var/är jobbigt och fel försvinner för en stund. Alla ni som är rädda för hästar men som kanske känner någon som har ett stall eller tillgång till en häst. Ta chansen och följ med och känn lugnet och ron som finns där.

Inte nog med att jag har hunnit vara istallet på denna underbara fredags kväll, så har jag hunnit skriva och SKICKA IN ett arbete till min samhllslärare om ideologier och påverkan  i mitt liv. Jag blev faktiskt riktigt nöjd om jag får säga det själv!

Nu ska jag läsa lite historia som är något utav det tråkigaste jag vet och sen ska jag sova tidigt jag har varit så trött sedan lägret med skolan tidigare i veckan.

Puss & Kram

I morgon bli det massor att skriva om, kan inte vänta!

090925

Idag har varit en mycket mysig dag! Varit i stan med Anna och Josefine! Det blev en skin jacka...Den på bilden nedanför, en rosa jätte fin tröja och ett par vanliga "gina" leggings!

Nu ska jag åka och rida. Hoppas verklgien på att det går bra. Har sån för baskad träningsverk sedan orienteringen i skolan... Men skriver mer om det i kväll!

puss!

090925

Idag är det ett år och fyra månaders sedan du min vackra ängel for upp till himlen. Det har inte gått en dag utan att du har funnits i mina tankar! Saknaden som finns inuti mig är så enormt stor! Den går knappt att beskriva...Jag önskar alltid en och samma sak och den saken vet jag är omöjlig att uppnå. Du min saknade ängel...Vi ses nån dag, där i uppe!  Jag älskar dig

090924

Hej alla goa och glada!

Idag kom jag hem ifrån en underbar skolresa i Gamleby. Det ligger cirka fem timmar härifrån, ungefär vid Västervik. Nu undrar ni säkert. A okej... hon går natur och som håller på och åker i väg på klassresor hur somhelst..Men det är ju faktiskt så, tro det eller ej. Men vi lär oss grejer när vi är borta. Även om dessa är få och kanske inte alltid lika fokuserade som hemma i skolan i en lektionssal, så lär vi oss ändå något.

Skulle ha pluggat Historia i dag när jag kom hem men det sket sig. Jag låg i sängen med boken och kände hur ögonlocken blev tyngre och tyngre...Till slut vaknade jag upp en timme senare med sömn i ögonen! Inte bra. Så i morgon är det råååå plugg som gäller för min del!

Hoppas ni inte saknat mig för mycket när jag varit borta några dar.

I'm back on track again!!!


Pussliepuss!

090921

Funderar lite på höst/vinter jackor...
Skulle behöva lite feedback om någon läser!?


funderar på att köpa två, men undrar om denna ser för plastig ut?!

Och sen är det denna då....


Jag tyckte bara att den såg såå mysig ut! Tänk er en kylig höst morgon också denna ett par stickade strumbyxor och ett par snygga stövlar... Vad sägs?

Love!


090921

Alldeles för mycket att göra och alldeles för lite med tid...

Jag vet inte riktigt vart jag ska vända mig...Ena stunden är allt helt underbart och andra är jag genomskinlig.
Men det är väl så i perioder, eller?

Hur som helst!
Jag måste göra en packningslista... Vad kan jag behöva ha med mig ut i skogen i tre dagar?

Kanske...
- kängor?
- massor utav mys kläder!
- lakan och handuk är ju alltid bra att ha med sig;)
- något att ha utom hus som inte gör så jag fryser ihjäl eller blir pisseblöt om vi är ute...
- ja...smink kanske låter lite opassande men något lunda måste man ju se ut!

Nu måste jag börja packa! Bättrar på listan allt eftersom!

Hug and love!

090921

Bonjour!


Sitter och har franska, borde förmodligen försöka hänga med istället för att sitta och skriva i bloggen...

Något som jag verkligen hatarm är när man vaknar på morgonen och inser att det man hade tänk ha på sig är smutsigt och amn får ändra "outfit" planer. Vilket kan leda till att man tar på sig något som verkligen inte ser riktigt klokt ut. Som i dag. Jag har svarta tights, grå tunika och gladiator sandaler. (tyvärr funkar det inte att ladda upp bilder, ska försöka fixa det.)

Nu jävlar är det franska som gäller! ;)

Love!


090920

Grattis på namnsdagen i dag min älskade ängel!

Idag har jag haft en mycket skön dag...
Vaknade i lugn ro och åt mysig frukost med mamma! Sedan åkte vi och köpte ett par jätte snygga boots till mig! (visar bild längre ner.) Efter det var det idol-maraton...Borde väl egentligen ha pluggat matte med tanke på att jag har matte prov i morgon, men det lev inte riktigt så...

Ikväll ska jag vara med min underdunderbara Elisa! Vi ska mysa med film i regnet!

Med tanke på ingenting så förstår jag mig verkligen inte Svergies väder. Ena dagen är det tjugo grader varm och jag kan gå i klänning och dan där på behöver jag ha halsduk för att inte frysa ihjäl! Så med andra ord, det är fullkomligt omöjligt att planera dagen innan vad jag ska ha på mig. Detta är likamed att min mornar är kaotiska!

Puss på er!

090918

Sitter i soffan efter en mycket lyckad ridlektion och en jätte god middag!

Jag har insett att jag förmodligen har gått och blivit beroende av "farmville" på facebook... Jag planerar allt efter det spelet, vad ska jag ögra om 2 timmar? hinner jag plantera hallon?

Men det är väl tanken med spelet förmodar jag.
Nu ska jag åter gå till min fredags kväll framför tv:n ;)

090918

Vaknade i tid i morse fösta gången på hur länge somhelst! Jag lyckas dock alltid att komma i tid ändå. Idag kom jag alltså i tid utvilad och fräsh!

Fredagar är en underbar dag i skolan. Vi har två lektioner var av en matte och en SO. Helt perfekt!
Sitter dock ändå kvar i skolan i fyra timmar, då kan man fråga sig vad som gick snett!?
Känns faktiskt bättre och sitta kvar i skolan och plugga än att sitta hemma. Då bli jag bara distraherad av allt runt omkring. Någon som håller med mig om detta?

Om någon av er i klassen läser detta vill jag bara säga att ni är bast! Jag älskar fan våran klass!


Kram på er!


090917

Sitter i skolan, har redan slutat men vad gör man inte för bra betyg?!

Senare blir det shopping med in moster, som är och hälsar på från Frankrike -  Motpellier!
Med tanke på ingenting så är det en helt undebar stad. Så om någon nån gång ska åka dit så skriv till mig så kan jag tipsa om små mysiga ställen!

Nu måste jag återgå till mitt referat om klimatmärkningen!

090915

Sitter och lyssnar på Aqua-Barbie girl med Johanna! haha
Ska äta nu, mums mums! Är verkligen super hungrig!

I kväll blir det film race...något bra tips?!

:-*

090916

Sitter i skolan och försöker få till sminket innan klassfotot.. Det går verkligen inte som jag önska. Men men... vad ska man göra, det är bara att le och försöka se glad ut! Nu måste jag gå och öva på smilet! ;)

Skirver senare!

<3

090914

Måndag morgon och lika pigg som vanligt!
Sitter i skolan och försöker plugga matte vilket inte går så bra!

Vet inte riktigt vad jag ska tro när jag ringer och inte får något svar, ingen som inger tillbaka heller....
Är det verkligen så det ska vara?

/ J.


090913

Hej alla underbara människor därute!

Hppas ni har haft en lika bra dag som mig!
Jag har varit i väg med min far till vårt land som vi ska sälja..:( För att plocka hem våra saker och fixa i ordning utsidan lite grann. Det var en mycket mysig liten utflyckt!

Sen försökte vi komma fram till något bra för mig att sjunga på "bengt-majsan´s" dop. Vet fortfarannde inte om pappa och Linda´s kommande barn är en flicka eller pojke så det får vara "bengt-majsan" så länge ;)
Jag funderar på att sjunga av längtan till dig, men har inte riktigt bestämmt mig ännu. Någon som har nåtgot bra på fina kärleks sånger till dop så kommentera gärna!

Nu ska jag göra antisktmask, försöka komma på vad jag ska ha på mig i morgon och sova tidigt i dag.

Gud, vad skönt det lät när jag sa det. Hihi

God natt!!


RSS 2.0