091031

Hej alla underbara!

I går blev det lite för mycket av det roliga. Men det händer väl även den bästa?! Lägger upp bildersenare!

I dag ska jag jobba mellan 14 och 23. Kan ni tänka er?! Hela jävla ahloween kvällen går till att jobba. Men vad göra man inte för pengar!!

Nu ska jag hoppa in i en dusch efter en mycket god frukost!

Puss på er!!

091030

Sitter vid min dator och försöker lista ut vad i helv*te jag ska ha på mig kväll! Någon som har nåt tips, skriv gärna!
Jag funderar mellan en blommig halv uppklädd kläning med högskaftade stövlar eller en lite mer uppklädd hel svart kläning...

Jag hade tänkt att lägga upp lite bilder i från hector födelsedags grejs!

Tomas, Kati, Jag, Lotta, Elisa och Jenny!

 hector "the party fixer"!

Carro, John (hectors födelsedagspresent) och Jag.

Hector och Kim.


JAg och Lotta. JAg vet att du vill älskning!

Jag och Markus. Me love this picture!


Jag och Jenny!

Denna får avsluta det hela! Du är bäst!


Detta var dock inte alla som var där eller alla bildern. Men några i alla fall!
Puss


091029

Hello my lovley blog!

I går var jag och jobbade mellan tio och sex. Efter det kom Christopher och åt middag med mig och sen åkte vi hem till honom. :)

Idag har jag passat mina älskade kusiner som är på besök  från Frankrike! Vi såg på bio (lilla spöet laban) och åt alla barn favorit mat.. McDonalds!
Sen åkte jag till torget och väntade på Lotta som jobbade också pkte vi på hockey! Super duper mysigt! Det får vi alla ta och göra om!!

I morgon ska jag på middag och på lördag blir det jobb hela dan/kvällen.

Hoppas n i får en toppen helg. Skriver självklart mer i helgen!

Pussss

091027

Sitter i mitt nu mycket tomma rum.. Jag har plockat ut allt. Känns jätte konstigt, men det ska ju bara vara så här ett tag tills jag fått tilldet med mitt romantiska, mysiga, ljusa nya rum!
mmmm..längatar verkligen tills jag och mor ska gå runt inne på ikea och köpa massor av fina nya grejer!

Saker jag verkligen måste fixa:
 1. ringa och beställa färg+klipp tid.
 2. välja färg till rummet.
 3. köpa puder, helt helt slut..katastrof!
 4. kolla upp lokal/fest tills på fredag. ( det är ju haloween!!)


Nu mina älskade måste jag fortsätta med rummet och föna mitt hår!

i morgon ska jag jobba och träffa Christopher!

Puss på er!

091027

Hej älskade tappra läsare!

Just nu sitte jag framför min dator och ska sumera "helgen"!
Jag kan bara skriva, tack! Super duper mysigt!

Nu hade jag tänk att gå ut och springa och efter det ta en lång och skön dusch!

Puss så länge!

091025

Sitter hemma hos Lottis och har precis skickat in min uppsats till skolan. Blev faktiskt riktigt nöjd! Får se vad lärarna tycker sedan! :)
Ikväll blir det mys med Lotta, Anton, Pontus och kanske Elisa och Carro! Mys pys!

Puss på er!


091025

Tack alla för en underbar kväll hos Hector i fredags! Även om det slutade tidigare än tänkt så var det toppen!

Igår spenderade jag min lördags kväll med att plugga och kolla är min dukiga lille bror spelade match! Idag blir det ännu mer plugg och mys pys med Lotta! Kan inte bli bättre!

Nu ska jag hoppa in i en dusch!

Puss!


091022

Självklart kommer jag ihåg Elin! Haha, kunde inte varit bättre! Kram



Idag har jag kort dag i skolan, slutar redan klockan tolv. Då ska jag åka till "young nails" och få mina förbannade nagla fixade! Sen när Elisa slutat ska jag träffa henne och åka till stan för att hitta en fin tapet till mig!

Nu måste jag försöka plugga lite matte!

Puss, skriver mer sen!

091021

GRATTIS TILL HECTOR!

Idag ska jag räffa Christopher efter skolan. Och sen i kväll ska jag försöka fixa lite mer i mitt rum. Vet inte riktigt hur det kommer gå, för jag vet inte vart jag ska börja. Jag har iallafall gjort en inköpslista över all tjag behöver nu. Men jag måste ta mig till "engelska tapetmagasinet" nu på torsdag tillsammans med Elisa och välja ut en fin tapet! Någon som har något bra förslag på någon romatisk tapet?!

Puss

091020

Tänk om jag varit "liten" och gått i högstadiet nu.. Då hade jag fått barnbidrag i dag den tjugonede och dessutom hade det inte spelat nån roll hur mycket jag skolkade. Men nu gör jag ju inte det, så får bli att vänta tills den trettioförsta och se till att vara på alla lektioner! Det ska jag nog klara av! :)

Jag vaknade i morse och var på så förbannat dåligt humör! Men när jag kom till skolan blev det lite bättre, dock itne helt. Undrar vad det kan bero på...det har varit såhär ett tag nu. Som pms rubbnigar som tar över hela mig...

Nu ska jag åka och sola med min underbara mor och sen i kväll blir det att fixa med mitt rum!

Puss!

091019

Den som säger att choklad inte hjälper när man är lite nere ljuger!
Sitter i allafall här och har skritvit klart ett av mina två arbeten till skolan som ska lämnas in denna veckan.
Nu ska jag kolla på ett avsnitt utav scrubs och sedan ska jag njuta av sex och en halv timmes sömn innan jag måste upp igen.

I morgon har jag två lektioner på hela dagen. Den första böjar 8,15-9,15 och den andra börjar inte förens 12,30...Känns lite små segt att gå upp så tidigt för det. Men vad gör jag inte för att få bra betyg!?


Godnatt, puss!

091019

Hem igen efter att ha varit med mamma & Micke och kollat på tapet eller färg till mitt rum. Ja...det gick inte så bra tyvärr...Nästa stopp får bli "engelska tapet magasinet" inne i stan, dem har absolut de bästa tapeterna!

Nu ska jag gå ut på en promenad och gå över till min pappa och hämta mina saker som är där sen i helgen när jag sov där.
Senare blir det skönhet på listan idag och fösöka få lite ordning på min garderob och se vad jag "behöver" införskaffa mig i Sthlm när jag, mamma, Millan & Mia ska dit den åttonde november.

Skrive mer i kväll! PUSS

091018

Hemma igen efter en underbar kvälls promenad (sittning) med Fia!

Nu ska jag...

- ta bort sminket & lägga antiskt mask!
- ta ett varmt fotbad.
- läsa lite mer matte...
- ringa lite samtal
- och sist men inte minst, krypa ner i min goa äng och drömma om dig!

Puss.. Jag och min goa mamma när jag konfirmerades maj 2008!


091018

"I used to think
I had the answers to everything
But now I know
That life doesn't always go my way,
Feels like I'm caught in the middle
That's when I realize"



091018

"I used to think
I had the answers to everything
But now I know
That life doesn't always go my way,
F
eels like I'm caught in the middle
That's when I realize"



091018

Sitter framför datorn efter att ha försökt plugga matte en timme nu. Det gick faktiskt ganska bra, tror jag kommer klara provet i morgon!
Nu ska jag ringa "young nails" och beställa tid för lösnaglar med fransk manikyr. Jag är so oerhört trött på mina fula av bitna naglar!

Puss på er så länge!

091018

God morgon!

Shit, vad tiden går snabbt. Det är redan artonde oktober! Om två månader är det jul och lite till därtill är det nyår och sen är det 2010. Kan ni fatta?!  Det kan knappt jag...

Men hursomhelst. Idag ska jag plugga massor av matte och göra mina franska glosor. Senare ska jag träffa Christopher!

Nu ska jag hoppa in i en dusch!

Pussss

091017

Hur ska man göra om man verkligen gillar någon men är för rädd att vi sviken, så att man inte ens vågar?! Det kan inte riktigt vara rätt känner jag.. Eller vad säger ni? Jag undrar bara varför vissa alltid ska behöva gå runt och undra istället för att sitta på svaret! jag kommer nog aldrig få svar på det, men jag kommer nog ändå alltid undra.
 Jag säger bara...Finns känslorna, finns hoppet och då finns också kärleken som löser det mesta!


091017

"Jag skulle pröva mina läppar mot någon annan om du lämna mig nu"




Ännu ett matteprov på måndag. Det är väl bara att göra sitt bästa, jag ahr pluggat, jag har gjort stegtesten så det är väl bara att bit ai hop och hoppas på att han där uppe vill mig väl.

Ikväll blir det nog bara mys med film och vänner! Kan det bli bättre egentligen. Jag menar... att supa sig full, göra saker man ångrar alldeles för länge efteråt är så jävla överskattat. Och ni som påstår att "nej, det är ingen som blir i det tillståndet på de fester jag" Jo då, det kan ajg lova er allesammans. Det är det visst, bara att du är för upptagen utav att ha kul och orkar inte se till vad alla andra gör och misslyckas med. Vilket kan var en väldigt bra egenskap!

Nu ska jag ta på mig mys kläder och laga mat!

Puss!


091016

Hej älskade!

Sitter framför datorn och blir hår stylad av min egen stylist!!!
Tack mitt hjärta! Utan dig hade jag sett för jävlig ut!

I kväll blir det party party med my lovers. Kan inte bli bättre!

Puss!


091016

Varför ska jag lägga ner hela mitt hjärta, alla min tid och min kraft. Om du ändå inte vill satsa? Jag vill ha dig nära mig, vid min sida, dag och natt. Jag vill vara säker på att du alltid finns där för mig och att du inte bara lämnar mig här och sticker. Allt det kan jag inte vara säker på med dig...Jag vet inte vad du tänker, inte vad du känner och inte heller när du lämnar mig...



DAGENS MATCH MED STORT M! Jävlar vilken match. Äntligen killar börjar det hända något! Jag vet inte om det var på grund av färjestads brist på målvakter. Men "who cares"? Inte jag i alla fall! Grattis Frölunda. Nu jävlar taggar vi för fyra borta matcher och efte det hemma den tjugonionde!

Shoppade faktiskt lite i dag innan matchen, det blev två kläningar. En tills i mon kväll, en svart ganska genomskinlig så jag köpte ett par svarta nylon strmpbyxor med förstäkt typ över rumpans area så blir det inte så genom sninligt! Också köpte jag en jätte söt blommig klänning!

God natt, puss!

091016

Jag har såå mycket att berätta vet inte vart jag ska börja!
I går när klockan var runt kvart över ett mitt på dagen kom jag och några kompisar tillbaka till skolan efter lunch. Då vi möts utav ett helt gäng springandes ner för trapporna och säger at det är översvämning i skolan och att vi inte får gå upp. Jag som vanligt blir helt upphetsad och säger att jag måste ha alla min tillhörigheter som ligger i mitt skåp. Så när vi väl kommit upp genom nödtrapporna, så visar det sig att det är just över mitt och några kompisars skåp det har börjat forsa vatten. Jag hade allt i mitt skåp..dator, ipod, böcker..allt! Som tur är så fanns det ett paraply så Benjamin ( våran räddare!) gick in i "niagarefallet" och tog ut alla våra saker!  När vi väl fått ut allt var det inte mycket som var torrt...Vattnet spred sig fort och rann igenom alla våningarna...Stackars våran rektor, han var helt panikslagen förmodligen.

Idag är det med andra ord ingen skola... Ska istället möta några underbara i stan och äta frukost om en liten stund.
Sen ikväll är det hockey, Frölunda Indians- Färjestad. Vi får se hur detta slutar.

Puss på er!


091015

Hej alla glada och älskade!


Idag har jag tillbringat tid med min älskade mor. Jag vill till ägna en del utav detta inlägget till henne. Jag vill förklara för dig hur mycket du oh allt du gör för mig verkligen betyder extremt mycket! Jag vet och tycker själv att det är dummt att jag inte alltid visar det så mycket som jag borde! DU är min mamma, men också en bra vän! Jag älskar dig utav hela mitt hjärta!












(http://blogg.passagen.se/lottaolsson/resource/mamma_27615346.jpg) <---- bilden kommer där i från, mycket finnt!

091014

Vill ha någon att prata med, någon som är i samma situation eller har varit i samma situation. Vill kunna prata med dig men det går inte... Kanske ringer dig i morgon och då..snälla, dömm mig inte. Jag är fortfarande lilla jag!




Idag var jag först efter skolan men Johanna i stan, vilket var jätte mysigt!
Sedan skyndade jag mig hem för att byta kläder och lämna av alla tunga väskor. Då hade jag tjugo minuter p mig att fixa mig och hinna till bussen. Men hann som tur och mötte min älskade syster på bussen för att gå på hockey!

Nu måste jag sova, PUSS!




091012

Sitter framför datorn med min sjukling till bror och en sovandes hund efter en mycket utsökt middag!

Jag borde verkligen stta i gång med pluggandet men har inte kommit så långt än.
Ska plocka i mitt rum också så vi kan börja riva ner väggarna! Det kommer bli så fint! Romantiskt, behagligt..bara såååå Jag!

Skriver mer i kväll!

PUSS!


091012

Sitter framför datorn med min sjukling till bror och en sovandes hund efter en mycket utsökt middag!

Jag borde verkligen stta i gång med pluggandet men har inte kommit så långt än.
Ska plocka i mitt rum också så vi kan börja riva ner väggarna! Det kommer bli så fint! Romantiskt, behagligt..bara såååå Jag!

Skriver mer i kväll!

PUSS!


091012

Sitter framför datorn med min sjukling till bror och en sovandes hund efter en mycket utsökt middag!

Jag borde verkligen stta i gång med pluggandet men har inte kommit så långt än.
Ska plocka i mitt rum också så vi kan börja riva ner väggarna! Det kommer bli så fint! Romantiskt, behagligt..bara såååå Jag!

Skriver mer i kväll!

PUSS!


091012

Sitter framför datorn med min sjukling till bror och en sovandes hund efter en mycket utsökt middag!

Jag borde verkligen stta i gång med pluggandet men har inte kommit så långt än.
Ska plocka i mitt rum också så vi kan börja riva ner väggarna! Det kommer bli så fint! Romantiskt, behagligt..bara såååå Jag!

Skriver mer i kväll!

PUSS!


091012

God morgon!
Laddar upp bilderna i från helgen nu..





Elisa fick en fläck och vi föröskte få bort den med salt...




Fia, (jenny i bakgrunden), Lotta, Jag och Elisa (L)
,


Akta dig Lotta...Om blickar kunde döda!




Världens sötaste Elisa! Liten min är alltid dött ;)



En PUSS!!!



Jenny, Jag , Sofia, Elisa <3





Lotta och Jag!<3



Någon är i farten... "ta på mig, ta på mig"




"vill ha dig i mörkret hos mig"




MMmmm....



Först jag...
  sen...

Elisa...



Det får bli den sista!  Puss på er älskade!


091011

Ska äntligen börja renovera mitt rum!
Det ska vi rosa/vitt och romatiskt...
Någon som har nåt bra tips på fina inrednings grejer som jag kan köpa till mitt rum så skriv gärna!?

Puss på er mina vackra!
P.s laddar upp bilderna sen i helgen imorgon!
<3

091011

Tack alla tjejer för en underbar helg!!!

Idag ska jag bara ta det väldigt lugnt, åka till toget med mamma och min lille bror ( som är 1.90 lång och två år yngre) för att köpa en jacka till honom. Sedan ska jag träffa Christopher och försöka plugga lite också!

Puss på er skriver mer senare och lägger ut bilder i från helgen!

091009

Hej alla älskade!

Sitter i skolan efter matte provet och försöker förbereda mig inför min redovisning om mitt släktträd.
Önska mig lycka till allihop!

Puss & Kram

091008

Hej älskade!

Idag vaknade jag som vanligt alldeles för tidigt för mitt eget bästa! Efter att ha suttit i skolan i två timmar och jobbat med släktforskningen blev jag klar, med både den muntliga redovisningen och det skriftliga jag skulle skicka in. Känner mig riktigt duktig! Något som inte känns riktigt lika bra är tyvärr matten. Jag har "prov" på steg 3 & 4 i morgon. Det får gå som det går. JAg har ändå pluggat och hängt med på lektionerna.


Som ni ser har jag fått lite hjälp och även gjort lite själv med designen på min blogg! Vad tycks?







Lägger upp en bild på min älskade mamma för att hon är den bästa personen i mitt liv! Hon ställer alltid upp för mig och jag älskar henne utav hela mitt hjärta! (Bilden är i från efter hon sprungit midnatsloppet, en mil. För ett litet tag sedan.)




God natt! <3

091008

Bloggen är under renovering!!!!!!!!!


091008

Sitter hos Johanna, mätt och belåten och föröker plugga. Vilket tyvärr inte går så bra. JAg borde verkligen ta tag i matten med tanke på att ajg har prov i mon. Men det är vissa saker som bara inte vill fastna! Omöjligt liksom!

Men hur som helst nu ska jag försöka i alla fall, då får jag inte lika dåligt samvete om jag failar på provet...hihi

Puss på er, skriver mer i kväll! Bjuder på en liten bild också! 


091008

J som i Julia!!!


Jag blev utmanad av Angela!
Regler:
Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord. 
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt
får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två
gånger eller skriva ditt eget namn som svar. (Förutom på fråga 1)

1. Vad heter du? Julia
2. Ett ord på fyra bokstäver: Jaga
3. Flicknamn: Johanna
4. Pojknamn: Jesper
5. Yrke: Jägare
6. Färg: Jasmin
7. Klädesplagg: Jacka
8. Mat: Jordgubbe
9. Sak i badrummet: Jordgubbs peeling
10. Plats/stad: Jamaica
11. En orsak att vara sen: Jagad
12. Något man skriker: Jävlar
13. Film: (P.S) Jag älskar dig
14. Något man dricker: jolt cola
15. Band:
Jackson 5
16. Djur: Jord geting
17. Gatunamn: Jakobsbergsgatan
18. Bil: Jaguar
19. Sång: Jag har varit vilsen, Lisa.

Jag utmanar alla som vill! :-*

God natt älskade!

Ligger i sängen med min älskade lap top!
Ska sova nu, riktigt djupt och skönt! Har inte sovit så bra när jag har varit sjuk nu, men kan andas i dag så kanske får lite bättre sömn i natt.


Strumpbyxor!

Något som gör mig så jävla förbannad är när jag precis köpt ett par nya strumpbyxor för typ 100 spänn också går dom sönder första dagen eller till och med innan jag ens tatt på mig dom! Men det går ju inte precisoch gå tillbaka varje gång. Då skulle som i affären börja undra vad jag gör med mina strumpbxor. För verkligen varenda par går ju sönder. Men men...

Idag var jag hemma hos min söta lilla mormor efter skolan och fick hjälp med släktforkningen till skolarbetet. Det gick väldigt bra. Nu är jag klar med det och har "bara" matten kvar. Hur i hel fridens namn ska jag förstå så mycket matte på så kort tid?!
Nästa vecka har jag bara en engelska redovisning och ett franska prov. Det går nog bra, jag längtar så sjukt mycket till provet vecka 44!


Nu blir det och försöka fixa en snygg header ( det överst på bloggen, bilden) till min blogg. Någon som är bra och känner sig manad som har lust och hjälpa mig med det skriv gärna?!

  PUSS!!!


091007

Sitter i skolan och har matte. Det är bara för tråkigt...Jag menar tredjeroten ur. Hur ofta använder jag det?! Men det är väl bra för framtida studier! Här kommer lite bilder från i dag!





Jag och min underbara Johanna!











Och här en liten bild på mig...





Skriver mer ikväll!

puss

091007

God morgon alla morgon pigga!

Jag kan inte försstå hur jag frivilligt går upp klockan sex för att vara i skolan klockan åtta och plugga frivillig matte i två timmar! Men vad gör man inte för ett bra betyg?!

Iefter middag blir det massor av te, plugg och antiskts mask som gäller.

Skriver mer senare nu måste jag återgå till pluggandet!

Puss

Kommentarer!

Kommentera gärna! Skriv vad ni tycker, ser ju att ni har varit inne ;)

Puss och kram skumbanan!

Piggelin!

En något brunare jag tillbaka från solariumet med en piggelin i handen! Det är nog den godast uppfunna glassen som finns! Håller ni inte med mig?!

Nu ska jag försöka jobba med min släktforskning, men först ta bort mitt smink! Det är nog något av det skönaste på hela dagen.

Sov så gott, puss!


091006

Hej alla underbara!

Nu har jag installerat så jag kan ladda in mina biler i från kameran till datorn så jag kan lägga upp mer bilder i bloggen! Det ser ju så förbannat tråkigt ut med en blogg utan biler. Bara en massa osammanhängande text. Så från och med nu bli det förhoppningsvis mer bilder!

Jag måste bara skriva om en sak jag har tänk på, alla dessa "kändisbloggarna". Jag älskar personligen att läsa allas bloggar. Allt från Kenzas till Kissies. Men i bland blir jag förvånad över hur det kan finnas så många. Och väldigt många bloggare skriver om samma sak. (då syftar jag inte på kenza och kissie och inte bara å kända.) Men antingen är det kläder, musik, smink, eller "hej jag sticker ut" Så kolla på min blogg. Jag vill bli känd. Jag önskar helt enkelt att det blir mer variation i bloggandet. Även från min sida! När man tänker på det så är det väldigt svårt att komma på något annat att blogga om. Kanske vädret..Nej, torr itne det skulle funka!

Men nu ska jag åka och sola med Christopher.

Skriver senare när jag är lite brunare, lite varmare och lite piggare kanske! Hihi

Puss!

 Jag och Sofia! ( En dag då det fortfarannde var varmt ute och jag slapp åka och lägga mig i ett solarium.)

091006

Sitter i skolan utan röst, äter godis och tycker synd om mig själv!
Fick tillbaka matte provet och fick G, nöjd med tanke på att det var ett ganska svårt prov.
Idag är det släktforskining och försöka bli frisk tills föredraget.

Puss!


090905

God morgon alla underbara!

Sitter ny duschad på min säng och försöker komma på vad jag ska ta på mig i dag. Någon som har nåt bra förslag så skriv gärna!

Studiedag i dag så jag tänke jag skulle vara lite busig och åka och hälsa på i min förra skola. Se hur alla har det i högstadiet. Det känns verkligen som det var hur länge sedan somhelst som jag gick där. Men det är ju bara ett år sen. 
Sen i kväll blir det hockey...Vad tror ni, klarar frölunda verkligen ta upp två så stora förluster? Jag hoppas och vill tro iallafall.

Puss på er, skriver mer sen om jag orkar. :-*

090904

Helt underbar kväll och natt med alla goa männsikor. Tack!

Det är synd om mig som har åkt på en jävla förkylning. Jag blir aldrig sjuk, men nu när jag har två prov inklusive ett muntligt framträdande i skolan nästa vecka. Vad ka jag göra? Bara att gilla läget äta massor utav vitaminer, dricka te och sova i en stor varm säng! Så skönt det lät, eller vad säger ni?

I kväll bli det bio, the final destionation med David, Benjamin, Markus och Johanna! Mycket mysigt ska det bli.

Nu ska jag åter gå till Christopher och idol maratonet!

Pusselipuss

091001

Match i dag mellan Frölunda Indians och Djurgården. Taggad?! JA för fan. Är det någon mer som ska dit så kom till klacken och känn på riktig go stämning!
Nu måste jag göra mig i ordning!

Puss på er! Skriver mer i kväll.

 En mycket liten jag! Hockey hit, hockey dit. Det ska börjas tidigt!


RSS 2.0