T i s d a g

Ett försök till att läsa en fransk bok, pratat i telefon i 2 timmar, gick till affären med Carro och skulle köpa glass men kom dit så fanns det ingen glass. Så sitter jag här och funderar på vad jag ska skriva. Jag vill skirva allt och så kan jag inte skriva nåt. Jag har sååå mycket tankar men det är precis som dom är fast i mig, precis som om jag inte kan skriva ner dem. De sitter fast i mitt huvud och ska tydligen sitta där.

Love J.


T o r s d a g

Hockey i går... Jag frågar er bara en sak, vad fan hände?!
Får se om det går bättre i dag..

JAg har insett att jag tänker alldeles för mycekt på vad och när jag ska göra saker och ting. Jag är över planderad på något konstigt vis, jag har alltid fått höra att jag kanske planerar lite för mycket. Men hålle rni inte med om att det är mycket skönare om det är planerat. Kanske inte allt och alltid med ganska mycket.


Love J.

L ö r d a g

Om du bara visste hur mycket du betyder, hur mycket jag vill hålla om dig och aldrig aldrig släppa taget.
Du är en av de få personer jag kan vara mig själv med, en av de få jag kan lita på...
Du är en underbar vän!




Texten ovan för är till ett få antal personer... Ni vet vilka ni är jag älskar er och menar detta verkligen!

F r e d a g

Hur ska man kunna veta vem som är äkta, vem man kanlita på , vem som verkligen finns där när man verkligen verkligen behöver den som mest!? " älska mig som mest när jag förtjänar det som minst"... Det är lätt att säga inte lika lätt att genom föra, eller?
Önska det fanns fler som dig..Fler som kunde inse hur fel de har och sedan rätta till det på ett bra sätt.
Men nej nej så är det inte...alla bara tror att man ska vara där och finna sig i att vara nåt slags slag trä! Tycker att en hel del kanske borde tänka om en extra gång innan de ger dig in i något de inte behärkar eller som sedan bara går åt helvete!

Äkta kärlek, äkta vänner växer INTE på träd så var rädd om dom du har. En människa klarar inte vad som helst!

Love J.


M å n d a g

Önksar nu att jag aldrig gettmig in på nått! 



Sitter i skolan och har skit tråkigt, ska skriva ett arbete om klädernas historia och hur det var innan man hade kläder.
Någon som har något tips eller vet nån bra sida.... Säg gärna till mig då!

love & kiss J.

F r e d a g

Dumma dumma mig, jag som skulle börja skriva varje dag... Det har inte riktigt blivit så, men jag försöker skriva så ofta jag orkar och har tid.



Har nog inte mått så här bra på världigt länge. Eller jag är kluven...
Det som är bra är så bra att det över vinner det dåliga!

I morgon blir det först lunch med Fia och Elisa! Sedan blir det hockey  med pappa (a) och efter det tjejrna på kvällen i gen! :D


Love J.

RSS 2.0