Kär i en ängel..eller?

Hur vet man att man är KÄR!?   
Hur vet man att man känner på det där viset alla pratar om...Finns det nåt facit för sånt här så skulle jag vara i nöd av ett!
Jag vet fan inte!

En sak vet jag och det är att du har otroligt vackra ögon!

Inte mer om kärlek och sånt nu, behöver tänka så mycket då ju! :P

Ska rida i dag.   Vet inte riktigt om jag orkar men va fan. Det är ändå ju bara en timma och dessutom när jag väl är där är det helt underdunderbart!


Love J.


17/1-09

Bästa dagen i hela mitt 15 (snart 16) åriga liv! 

Jag och Elin var på P3 guldgalan.....

När hela galan har varit fick jag en idé- min högsta dröm ska gå i uppfyllelse...
Vi gick ner not scenen och frågade om det gick och komma in, självklart sa de att det var helt omöjligt och inte ens de fick träffa artisterna. Så vi gav upp. A eller jag hade fortfarande min idé i huvudet och insåg hur jävla mycket jag skulle ångra mig om jag inte uppfyllde den här i dag när jag kanske kanske skulle lyckas... Så efter att vi hade stått i kö i typ 25 för att hämta ut våra jackor. Gick vi ut och ställde oss där alla artisterna kommer ut. Efter en lång, kall och med mycket mycket smärta i mina fötter hör jag en bekant röst... HÅKAN HELLSTRÖM!  Min dröm har gått i uppfyllelse... Jag stod där bara han och jag och en annan snubbe från bandet. Pratade och jag fick säga hur mycket han betyder och berätta att detta var min stora DRÖM! Han/jag kramade mig/honom två gånger. 

När jag sedan hade gått där i från fick jag näseblod. Det bara rann ner på min älskade halsduk. Jag vet inte varför eller hur det kom. Men det hade la nån mening.......Vad vet jag!?



All kärlek / J.

Nytt år Ny start!

Nu jävlar ska jag börja om och skriva i gen. Varför ha en blogg om jag inte använder den. Det har dock redan gått två veckor på det nya året, men jag börjar från och med nu!

Okej... Vad jag har att se fram i mot år 2009 (or not!)

- Nio nationella prov.....
- Slutat äta godis!
- träna på något sett varje dag. Gym, gå, rida. what ever!
- Fixa andra små saker jag inte kan skriva online! :P

Good night!

Love J.


RSS 2.0